29 d’abril del 2013

Trobada de Balsareny

Diumenge hi va haver la trobada de Balsareny, una trobada passada per aigua.

Ens vam aixecar i estava plovent a bots i barrals, així que el matí convidava a tornar-se a ficar el llit i acabar de pair els sucs de la nit anterior. No va ser així, ja que la gent de Balsareny són coneguts per la seva tossuderia i la trobada es va fer igualment.

Heu de saber, que el Llúpol i la Rabassola són una parella glamurosa. Ja sabem que tenen una aparença una mica rústica i humil, però en realitat no són així. Ja des del primer dia que van arribar a Monistrol que només volen anar en cotxe descapotable. Això està molt bé, ja que el 99% dels dies a Monistrol hi tenim un clima desèrtic, però què passa si un dia plou? Doncs passa que llavors el Llúpol i la Rabassola no es volen mullar i no hi ha qui els tregui de casa!

Per tant, hi va haver reunió d'urgència, que amb presses sempre pensem millor. La solució va ser agafar la furgoneta de la multinacional "La muntanya del marbre", però només hi cabia un dels dos gegants. Per tant, un d'ells s'havia de quedar a Monistrol.

El Llúpol, que sap molt de psicologia femenina es va oferir a quedar-se. D'aquesta manera a la Rabassola l'hi va saber greu i va ser ella qui es va quedar.

Roser de Súria i el Llúpol
A Balsareny el Llúpol estava imparable. Primer es va camalar la Roser de Súria, que també havia vingut sola. Van fer uns grans balls i es va notar una bona química! Però el Llúpol no en va tenir prou, ja que és un home amb la ment oberta i sense prejudicis. A altes hores de la matinada va ser vist ballant amb la pubilla de Balsareny. Algun dia tindrem problemes ...