14 de juny del 2012

III Trobada de Gegants del Sot

Després de la trobada de Vacarisses, ja anem de cara a la III Trobada de Gegants del Sot, és a dir, a Monistrol de Calders. Serà el dissabte 28 de juliol, a partir de les 18:30 hores.

Aquest any ens retrobarem amb en Cabrit i en Bassa, els dos gegantassos d’Alaró (Mallorca), que vem visitar ja fa quasi dos anys ! Esperem que les xeremies, els tamborins i els flabiols ressonin pels carrers de Monistrol.

Vindran en Magí, la Xixilona i el corredor de maratons Benet. També han passat uns quants dies des de que vem anar a La Garriga!

Els últims que hem visitat són els nostres veïns de Vacarisses, el Manel i la Francisca, que de ben segur vindran ben pentinats. També ens agradaria que vingués la vaca xula però com que està una mica pirada dependrà de si en té ganes aquell dia ... li prometem unes bones pastures!

D’un lloc on es fan bons vins vindran el Feliu i la Madrona. Encara no ens coneixem, ja que fins el setembre no anirem a Alella, però si els hi agrada el vi segur que ens farem amics!

Tampoc hi faltaran els amfitrions, el Llúpol i la Rabassola. Aquest any tampoc hi serà la gallina, que encara és dins de l'ou...

Ja veieu que ens espera una trobada ES-PEC-TA-CU-LÀÀÀÀÀÀÀÀ !!!

III Trobada de Gegants del Sot